Alienware m11x r2 vélemény?
Figyelt kérdés
nyára gondoltam veszek egy ilyen gépet használtan kb 150 ért. én pár játékot akarok vele tolni. gta 5, cod ghost,bf4, asszem ennyi. Vélemény? vagy olyan laptop ami ehhez hasonló azt írjátok le ha több akkor is :)
kösz előre is.
#alienware m11x r2
2014. jan. 23. 12:56
11/13 weapon válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=fzMNYdpqMjo itt egy teszt egy sokkal,de sokkal gyengébb processzorral rendelkező laptoppal bf3 ultra graffal játszik a tag.ha a bf3 ultrán megy egy ilyen videókarival akkor a bf4 sem fog neki nagy akadályt jelenteni, tapasztalataim szerint, jó azért igeényesebb,de azért nem olyan sokkal.amúgy meg ha mér nem lesz elég a vga, vehetsz bele újat,a régi vga-t meg elpasszolod,ez így megy.szerintem az első linkes laptop,nagyon is jó, próbáld lealkudni kicsit az árát,ha drágálod.
12/13 A kérdező kommentje:
Nagyon afelé hajlok hogy m14x lesz, de nyárára kiderül hogy találok e. :)
esetleg ha tudsz mást ajánlani írj :)
kösz szépen mindent.
2014. febr. 14. 19:13
13/13 weapon válasza:
Esetleg még a Clevo laptopokat figyelgesd, azok nagyon megbízhatók, az alienware vetélytársa,ha úgy tetszik, illetve ez nem igaz, mert jobb is az alienwarenél, csak nem annyira divatos...na mindegym azokank is van illuminélt billentyűzetük, többnyire full hd kijelzősek, sli-vga képesek, 4 ram slotosak többnyire, az alaplapjuk sok mindent támogat, jó a hútésük...de én is inkábbb alienware vettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!