Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » World of Tanks játékosok,...

World of Tanks játékosok, tudnátok nekem segíteni?

Figyelt kérdés
Még elég kezdő vagyok, pár hónapja kezdetem el játszani, és lenne pár kérdésem. Milyen ágat érdemes fejleszteni? Melyik tankok a legjobbak? Milyen taktikákat érdemes betartani? Emellett bármilyen tippet, taktikát szívesen fogadok. És nagyon megköszönném, ha valaki szánna rám pár percet:D

2014. jan. 21. 15:43
1 2
 11/11 Egy Anonymus Személy válasza:

Én személy szerint a szovjet nehéz tankokat (különösen a KV-1 és a T-150) nagyon szeretem. Élvezet velük játszani, mivel nagy a sebzésük, és erős páncélzatuk van. Az sajnos tény, hogy nem a legjobb a pontosságuk, de meg lehet tanulni velük játszani. A brit nehéz tankok csak 6-os szintig jók (Churchill 1 és Churchill VII). Páncélvadásznak az amcsikat, és a németeket tudom ajánlani.

Könnyű tank? Franciák. Egyértelműen.

Bár sajnos szenvedés, amíg eljutsz az 5-ös szintig, de utána fantasztikusan gyors, és jó tűzerővel rendelkező tankokat kapsz.

2018. febr. 6. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!