World of Tanks játékosok, tudnátok nekem segíteni?
Tankok: amerikait vagy franciát ajánlok, mindjárt mondom miért:
Amerikai:
-erős
-jó páncél
-tier(=szint)-jében a legjobb
Francia:
-gyors
-pontos
-jó töltés idő
-nem a legerősebb ( közepest mondanék )
-revolver tár. ( ez azt jelenti, hogy nem 1-esével lő mint a többi nagy, hanem pl. tölt 40 másodpercig 15 helyett, de utána 10 másodperc alatt 5-6-ot lő )
Orosz:
-lassú
-pontatlan
-rossz töltés idő
-erős
-jó páncél
Német:
-9-10-es szinte nagy páncél, alatta szinte semmi
-pontos
-közepes ( inkább jó ) töltés idő
-megoszlik a sebessége, általában közepes / lassú.
A japán, a kínai és az angol nemzetből nem tudok részletesen nyilatkozni.
5 fajta tank van:
1: light-könnyű tank
-gyors
-jó töltés idő
-0 páncél
-változó, hogy mennyire pontos
2: medium-közepes tank
-közepes páncél
-közepes sebesség
-közepes dmg ( sebzés )
-közepesen pontos
3: heavy-nehéz tank
-lassú
-nagy páncél
-általában nagy sebzés
4: arty-spg.
-távolra lő ( az egész map-ot / pályát belövi )
-pontatlan
-lassú
-lassú töltés
-kicsi páncél
-csak a tier 10-es franciának van tornya
5: td-tank destroyer-páncélvadász ( a kedvencem )
-csak az egyik amerikainak van tornya
-változó töltés idő
-változó, hogy mennyire lassú
Minden nemzet másban jó.
Orosz: jó medium tank, pontos arty, erős td.
Német: jó heavy ( töltés idő, pontosság ) és td. ( pontos, gyorsan tölt ), erős arty
Amerikai: jó heavy ( páncél, erős ), tornyos td., erős arty
Francia: sok light tank ( véleményem szerint a legjobbak ), legerősebb td., revolver táras és tornyos arty
Angol: gyorsan töltő, pontos arty ( kicsi látótávolság ), erős páncélzatú td.
Kínai: legjobb medium tankok ( egyesek szerint a light is jó, de szerintem a franciák jobbak )
Japán: még nem próbáltam.
Szerintem kezdj a franciákkal, egész jó nemzet, az egyik legjobb kezdőknek ( vagy angol, de annak rossz a heavy és medium ága, és nem biztos, hogy szereted az arty-kat és td-ket mint én ). Ha bármiben segítség kéne, nem értesz valamit, elakadsz akkor írj privátot.
Egyébként melyik régióban játszol? Eu. vagy amerikai? Ha amerika jelölj. Szerko-nak hívnak.
Rossz az angolok heavy ága?
jó vicc!
Nem kell leértékelni. Ez az én véleményem, amit hangoztattam is, hogy: DE EZ CSAK AZ ÉN VÉLEMÉNYEM. ( Nem veszekedés, hangoztatás. )
4# Egyébként nekem a német heavy pontosság, illetve a francia sebesség és revolver tár jobban bejött.
Kérdező:
Taktika / praktika: csak akkor adj el tankot, ha már kifejlesztetetted a következőt ( ha több van, akkor min. azt az egyet, amit vinni szeretnél ). Egyszerre max. 1-2 ágat vigyél. Az 5-ös szintű tankok a legjobb pénzgyűjtők ( legjobbak SZERINTEM a kv-1, m4, pz IV (4), t1 heavy ( régen t1ht ) a nem prémium tankok közül ). Szóval amit mondtam, a csak fejlesztés után adj el tankot azt tier ( azaz szint ) 5 felett semmiképpen ne szegd meg. Ha veszel egy tankot csak feleannyiért tudod eladni. Ez 30-50 000 kredit, ill. 150 000 kredit alatt még könnyen pótolható, de amikor már 400-500 000 kredit egy tank vagy 1-1,5 000 000, vagy drágább, nehéz pótolni. Ellenben ha kifejleszted a tankot, akkor az eladással nyersz. Még 1 tanács: a free xp-t ne tankra költsd, hanem gyűjtögesd az 5-ös meg nagyobb tankokhoz, mert stock-os, azaz nem fullos tankkal nem annyira jó, és nehezebb játszani.
2-es voltam.
EZ CSAK AZ ÉN VÉLEMÉNYEM
Fontos a legénység szintje,mert nagy eltéréssel teljesít a tank,ha csak mondjuk 75%-on van a legénység,ahhoz képest,amit 100%-on tud. Ezért első tanknál amint tudsz vegyél szellőzést,hiszen ez növeli a képességet , ami eredményesebb játékot eredményez így több pénzed lesz..
Ha a tank mindene ki van fejlesztve akkor a legénység gyorsabban tanul.
Akkor vegyél másik tankot,ha már mindent kifejlesztettél és a legénységed 100% van. Érdemes azt is megvárni,hogy a legénység képzésére és a következő tank felszerelésére is legyen elég pénzed.
A taktika sok dologtól függ. Egyrészt ,hogy milyen szintűek között vagy,milyen a sebességed, tűzsebességed,tűzerőd, álcázási képességed, fordulékonyságod. Ennek megfelelően érdemes helyezkedni és persze azt is figyelni kell,hogy kikkel kerülsz szemben. Az se mindegy,hogy mire próbálsz lőni.
Az se feledd,ha lősz,akkor felfeded magad,ezért gondold mikor és mire fogsz lőni.
Olyan ágat érdemes fejleszteni, ami szimpatikus. Szinte minden tank jó hogyha van egy fejlett legénységed és tudod használni. Olyan típusú tankkal játssz ami megfelel a te játékstílusodnak.
Nekem a németektől hányingerem van egyébként, az alsó frontpáncél és az azon keresztül való kigyújthatóság akkora gyengeség, hogy nem vagyok hajlandó velük játszani (kivéve az új TD ágat). Ez csak egy példa, lehet, hogy másnak pedig a brit TD-k nem tetszenek a lomhaságuk és gyengepontjaik miatt, én személy szerint szeretem őket. Tehát olan ággal játssz aminek el tudod viselni a gyengeségeit és ki tudod használni az erősségeit.
gondolkozz el,melyik jatekstilus jon be neked:
konnyu tankok:berohansz az ellenseg koze,felderited az arty szamara.vagy passziv felderito:a palya kozepen beallsz egy bokorba,ha jo az alcazasod akk az ellenseg nem vesz eszre de te oket felderited.
kozepes tankok:kisegitik a lassu heavy-ket,az ellenseget oldalba vagy hatba lovi
nehez tankok:ok harcolnak a fronton,elfoglaljak a taktikailag fontos helyeket
td:ok a tamogatas,ok a hadszinterrol tavol apritjak a felspottolt nepet
arty:ok a tuztamogatas,a felspottolt ellenseget 1 lovessel el tudjak intezni
megj.:orosz agyu elegge pontatlan
NE KEDJ EL BRIT HEAVY AGAT!!!esetleg a churchill 1ig
huzd ki.A CHURCHILL 7 EGY REMALOM!!!MED AGYUVAL RENDELKEZIK,A SARHANYO PANCELJA 0mm MINDEN ATVISZI
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!