Windows XP-t kilehet írni DVD-re? Úgy értem nem baj ha nem CD-re írom? Amúgy szükséges pont 4X-es sebességgel kiírni? Ha igen mért?
A laptopom lemezmeghajtója nem bírja beolvasni a DVD-R-t, csak a DVD+R-t. A CD- ről nem tudom mit olvas be de a DVD+R az biztos.
Ezért DVD-re akarom kiírni az XP-t hogy bebootoljon biztosan, mert a CD-ről nem botol be.
Jól írtam azt ki mert más gépeken bebootolt (nem a laptopról írtam ki).
Írhatod DVD-re, is persze. Nem muszáj 4x -en, csak ha gyorsabban írod, akkor ganébb lesz a minősége és szélsőséges esetben akár hibázhat is. Egy olvasási hiba elég kellemetlen tud lenni telepítés közben.
Vannak írók, amik gyorsabban is kielégítő minőséget produkálnak. Idő szempontjából szerintem tök mindegy hogy 4x vagy 16x. Egyszer figyeld meg, alig spórolsz meg vele időt, mert az írónak írásközben többször sebességet kell váltani.
A minőségnek viszont sokat számít a lassabb írás.
Értem köszönöm! :)
Olyan ugye van hogy CD+R?
Mert a CD-R-re is allergiás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!