Szeretnék egy kis háziállatot (halak hörcsögök pockok. Stb) pont ebben kellene a segítség hogy mien állatot ajánlotok? Társasházban élek 3/3 emeleten! Lécci szükséges a válasz!?
Én a patkányt ajánlom. :) Eszméletlen milyen jókedvet tudnak csempészni az ember mindennapjaiba. Értelmes, okos, tanulékony állatok. Hallgatnak a nevükre, kisebb trükköket is gond nélkül megtanulnak, bátran merem őket ajánlani. :) Csak annyi, hogy mivel társas állatok, min. 2-t kell tartani .
Nekem is van hörcsögöm. Bár náluk tiszteletben kell tartani, hogy utálják ha nyúzzák őket. Én kiveszem néha, hagy szaladgáljon az ágyon/rajtam vagy ahol jól esik, de utána megy is vissza a kuckójába és alszik tovább. Éjszaka pedig tevékenykedik a "portáján". Ellenben egy patkány vagy egy vadászgörény olyan mint egy miniatűr kiskutya.:) Imádják és igénylik, hogy foglalkozzanak velük. :)
A kérdezőtől függ, hogy melyik típus jön be neki leginkább , gondolom aszerint választ állatot. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!