Az volna a kérdésem hogy lehet a T-s szatot úgy galyra vágni hogy ne tünjön fel a szerelőnek? Mert ezáltal mivel a szerződésbe 30 nap van ha nem tudják addig elhárítani akkor megszűntethetem ingyen! (részletesebben alul! )
Figyelt kérdés
Mielött fére értés lenne nme én kezdetrem hanem ők én csak megakarok tőlük szabadulni de még kb 13 ill.16 hónapom van ez lehetséges és ha igen hogyan?2014. jan. 19. 18:57
1/2 anonim válasza:
"csak megakarok tőlük szabadulni"
Fel is bonthatod a szerződést, miért akarod a "szatot" galyra vágni?
Ha tönkremegy, jön a szerelő, nem javítja hanem kicseréli és a szerződésed ugyanúgy megy tovább...
2/2 A kérdező kommentje:
Mert hűségem van és ne tudd meg azt kívánom soha hoyg milyen egy pocsék szolgáltatása van itt. Ezért akarok ja meg azért mert a tv kb 8000 havonta mert nem leték a mocskok és 56 csatiért ennyi meg gerincteléenek szval ha valaki tud segíteni legyenszíves szoljon. Szóval gondolod hogy akkor így az ügy reménytelen? Nem hiszem hogy a parbit cserélné ki elöször vagy hogy mind a 4 vezetéket végig nézni bátr ha nincs bejövő jel van kiírva akkor valószínű tényleg és ha ovatosan feltűnéas nélül a vezetéket buverálnám meg? mondjuk tűvel vagy vmi ilyesmivel olyan helyen ahool nem látni arra csak nem gondol hogy egyszere mind a 4 vezi rossza? Vagy? Előre is köszönöm a válasz!!!!
2014. jan. 20. 21:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!