Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ncore, valaki segítene?

Davyd248 kérdése:

Ncore, valaki segítene?

Figyelt kérdés
Kaptam ncorera meghívót és a seedelést nem teljesen értem, valaki elmagyarázná? Nem szeretném ha törölnének

2014. jan. 17. 18:47
1 2
 1/11 Makker bolha ***** válasza:

Seed / leech

Akkor leech: Ez a letoltés

Seed: ez a feltoltés vagyis

Minden torrentet amit letoltesz vissza kel toltened!

Hogyan teheted meg ? - Benne hagyod utorrent / bittorrent... ben a torit nem torlod ki onnand és ott írja is hogy "seed". Ezt a torit talán 1 hétig kell seedelni.

Vagy még az is lehet hogy a torrent pl. 1 GB és te vissza osztod az egész 1 GB -ot akkor márt torolheted a torrentet utorrent / bittorrent .... ból.

2014. jan. 17. 19:21
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de én leginkább arra lennék kíváncsi, hogy az a 48 óra feltöltésnek 1 hét alatt kell-e meglennie?
2014. jan. 17. 21:04
 3/11 anonim ***** válasza:
van egy olyan pont az oldalon, h "wiki" minden infó benne van...
2014. jan. 17. 21:06
 4/11 A kérdező kommentje:
az is megvan, de elég érdekesen van oda leírva :S .D
2014. jan. 17. 21:55
 5/11 A kérdező kommentje:
letöltöttem egy filmet és nem tölt vissza ilyenkor mi a teendő?
2014. jan. 17. 21:55
 6/11 anonim ***** válasza:

Annyival azért kiegészíteném az első hozzászólót, hogy egy torrent sak akkor válik seed kötelessé, ha abból minimum 5%-ot vagy 200 MB-ot letöltöttél

Az meg hogy nem megy a seed, számtalan oka lehet, kicsit vázold fel, mit mutat a kliens

2014. jan. 18. 11:17
 7/11 anonim ***** válasza:
a lényeg hogy 1 hónapban összesen 48 órát kell seedelni a torrenteket és az aktivitás menüpontban megnézheted hogy állsz nem kell túl bonyolítani kedves válaszolók
2014. jan. 18. 17:55
 8/11 anonim ***** válasza:
38%

Nem feltétlen egy hónapban, ez így nem helyes, hanem a letöltés és ellenőrzés közötti időszakban.

Ez lehet két hét, de lehet hat hét is

2014. jan. 19. 10:07
 9/11 A kérdező kommentje:
hogy vázoljam fel, hogy nem tölt fel? A call of duty modern warfare 3-at tölti teljes sávszélességgel de a sorozatot nem, lehet az a baja, hogy 50-en seedelik és nincs letöltő?
2014. jan. 19. 19:03
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha nincs letöltő, nem is fogod feltölteni, nincs aki szedje tőled, tehát csak annyit tehetsz, hogy seedben tartod
2014. jan. 20. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!