Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért kapcsol be a gépen...

Janicsuhran kérdése:

Miért kapcsol be a gépen miután hibernáltam?

Figyelt kérdés
Diák vagyok, így a számítógép nagyban elősegíti a tanulmányaimat így azon vannaka a könyveim, stb. Este miután végeztem a tanulással hibernálni szoktam a gépet hogy a kinyitott könyvek ne záródjanak be és ne kelljen újra keresgetni. Úgytudom hogy a hibernálás-t választva a gép elmenti a folyamatban lévő dolgokat és teljesen kikapcolja a gépet, ami jó hisz nem fogyaszt áramot és nem ül le az aksi. Nahmármost nekem fél évig minden faja volt, hibernáltam a gépet de egyszer elkuratm a windowst és ujrarakra. Az OP rendszer jól is működött (ugyanaz a win7 volt rajta mint azelőtt) de a számítógép egy bizonyos idő elteltével "feléled" és előhozza a bejentkezőképernyút, jelszót kér stb. Persze ez mind már a notebboktáskában történik, én már olyankor nemlátom a ki világító ledet az oldalán, meg nem fogom óránként ellenőrizni hogy bekapcsolt e vagy mi a fene. Kérlek segítsetek megjavítani... kell az a hibernálás.. csak ne kapcsolna vissza.

2014. jan. 17. 12:19
 1/2 anonim ***** válasza:
BIOS-ban a Power Managementnél próbáld kikapcsolni a Wake up, Power On By, és hasonló opciókat. Hátha a tapipad miatt kapcsol be, vagy a hálójártya ébreszti fel, stb. (A bekapcs gombra való ébresztészt ne kapcsold ki.)
2014. jan. 17. 13:49
 2/2 A kérdező kommentje:
bementem a bioszba és faxtudja mit összenyomogattam és megjavult :D azt se tom hogy hogy találtam meg a wakeup-ot de most kikapcsoltam elvileg és eddig még nem kapcsolt vissza :D mitől kapcsolt be a wake up a bioszban? mert én biztos nem állítottam be úgy..
2014. jan. 18. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!