Nem kapcsol be a számítógépem! Mi lehet a baja?
Az egyik nap be akartam kacsolni a gépet, be is kapcsolt a gépház de a monitor nem utána meg 1 perc múlva kikapcsolt az egész. Megpróbáltam megint de akkor már a gépház sem kapcsolt be. Mi lehet a probléma? Mondjuk mostanában a vírusirtó kiírja, hogy a memória fertőzött és, hogy törléssel meg lett tisztítva. Meg, hogy kevés a virtuális memória + még egy jó pár hibaüzenet. Leszedtem az oldalát hát eléggé poros volt megpróbáltam kitisztítani ahogy tudtam. A ventilátor régebben leesett de azt visszaraktam.
Aki tudja mi lehet a probléma írjon.
Bekapcsolod, akkor egyáltalán nem történik semmi, mintha nem is kapna áramot, vagy csak sötét képernyő, és pittyeg?
Ha semmi hangja nincs, akkor nézd meg, hogy biztos kap-e áramot, hátul az ON/OFF gomb be van-e kapcsolva.
Áramot kap, amikor bekapcsolom a képernyő sötét ne jelenik meg rajta semmi, utána meg fogja és kikapcsol a gép. Néha szokott 1x-1x sípolni de csak röviden, de később nem sípol.
Van olyan, hogy valamikor nagy nehezen bekapcsol, de egyből le is fagy. Ja igen meg minden bekapcsolás után be kell állítani a dátumot és az időt, mert mindig visszaugrik egy bizonyos évre.
Szedd szét, ram ki, összes áram kábelt húzd ki, vinyó kábel ki, vidikari ki (ha lehetséges), majd mindent dugj vissza. Ha van memóriakártyaolvasód nézd meg nincs-e benne kártya, összes usb portból húzd ki a felesleges cuccot.
Ha így sem megy akkor:
Ha több ram van a gépedbe, egyesével próbáld ki mindegyik sloton (ahová berakod)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!