A need for speed carbon ba mikor kapom meg a pagani zondát?
Figyelt kérdés
2009. dec. 2. 14:36
1/12 Jenci válasza:
Igencsak a vége felé.Amikor már fent jársz Razor területén.
2/12 A kérdező kommentje:
a krier teljesen kész
2009. dec. 3. 17:29
3/12 Jenci válasza:
Akkor elnéztél valamit,mert már megvolt a lehetőséged,hogy megvedd.
4/12 A kérdező kommentje:
megnéztem minden hol
2009. dec. 4. 15:10
5/12 anonim válasza:
Szerintem akkor kapod meg hogyha teljesíted a jutalomkártyákat,a kihívássorozatot és a karrier módot.
6/12 anonim válasza:
Buta vagy 1 kommentes.
Razor aza MWbe van. Itt a fő ellenség Darius az AUDI RSel.
És am vagy az összes kártyásat kell megcsinálnim de ez kizárt mert azaz online kártyáknál van szal...
rem segítettem
7/12 anonim válasza:
nem Audi RS hanem Audni Le Mans Quattro ami sztem tök ugyan az mint az R8 na mind1
8/12 anonim válasza:
Énnekem egyszer sikerült megszereznem, (valami kódos program kellet hozzá) de csak gyorsverseny módban tudtam vele menni.
9/12 Jenci válasza:
Érdekes,mert nekem egyszerűen csak el kellett jutnom a végéig és mindenféle hókusz-pókusz nélkül megtudtam venni.
10/12 anonim válasza:
Nincs is benne pagani az nem a dodge viper??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!