Rendőrségvírus eltávolítása hogyan? HELP!
Figyelt kérdés
én bekaptam ezt a vírust. Nekem párhuzamosan windows 7 és Ubuntu van feltelepítve. a windows már csökkentett módban is kevés ideig él(lefagy). kitaláltam hogy kapersky rescue cd vel talán tudok valamit csinálni. az usb-re ubuntun csináltam meg az unetbootin programmal a telepítőt. BIosban átállítottam usb HDD-re bootolást de egyszerűen sehogy nem akarja az usb-ről elindítani... :( tanácstalan vagyok mit tudnék még tenni?! köszi előre is a segítségeteket! (samsung laptopom van Intel Pentium CPU B960)2014. jan. 15. 17:02
2/6 A kérdező kommentje:
ezt az oldalt én is megtaláltam de nem jutottam vele előrébb...
2014. jan. 15. 17:14
3/6 anonim válasza:
kaspersky rescue disk még mindig
4/6 A kérdező kommentje:
én is azzal szeretném és meg is csináltam csak nem tudom hogy bios beállítás után miért nem boot-ol pendrive-ról :S
USB HDD: <-- ezt beállítom de mégsem kezdi tölteni. vagy a kettőspont után ott kéne lenni a pendrive nevének?
2014. jan. 15. 17:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!