Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hibás fájl eltávolítása?

Hibás fájl eltávolítása?

Figyelt kérdés

A problem az, hogy ráraktam az e-bookomra (memókártya) néhány sorozatot aminek formátuma .avi és sokáig nem volt semmi baja sorban néztem és láttam, hogy az egyik résztől nem tudja beolvasni pár fájlt és átlépi. Azt hittem, hogy azok csak kódék hibásak, de azok is rosszak voltam, amelyeket már megnéztem. Gépen lejátszotta rendesen, ezért úgy gondoltam letörlöm és felrakom megint, de miutáb letöröltem ott maradt az össze hibás fájl 0b-el. Természetesen ezt már nem játszotta le, ezért kitöröltem megint és azt írta sikeresen le lett törölve, de még mindig ott van. ha mappával együtt törlöm akkor a folyamat végén kiírja. hogy a mappa nem törölhető és kihagyja.

Mit lehetne tenni?

2012. jan. 6. 01:37
 1/2 detronic ***** válasza:
Sztem. formázd le - legegyszerűbb
2012. jan. 6. 09:30
 2/2 A kérdező kommentje:

Valószínűleg ez lesz, nem latok mas megoldást.

Kösz :-)

2012. jan. 6. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!