Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A Windows. Old mappát hogyan...

A Windows. Old mappát hogyan tudom törölni?

Figyelt kérdés
Frissítettem 8.1 és mindent belerakott abba a mappába ami eddig rajta volt a gépen.nagy részét sikerült törölni de maradt még 20gb vissza és egyszerűen nem engedi törölni.az írja engedélyt kell kérnem a SYSTEM-től.mit tegyek?
2014. jan. 15. 11:38
 1/5 Waptolvaj ***** válasza:
Mikor rakjátok fel a Windows 7 vagy 8 oprendszert a haladó beállításoknál töröljétek a particiót amire teszitek fel,utána telepítsd rá, azt nincs ilyen gond. Töltsd le az unlocker nevű progit, avval ki fogod tudni törölni.
2014. jan. 15. 11:43
 2/5 csacsi2 ***** válasza:

Egyet értek, de rátelepített oprendszer sosem jó!

A windows telepítését érdemes Normálisan csinálni, mivel az op. az alap és ha már ott hibádzik akkor el tudom képzelni, hogy mi jöhet még!

Telepítsd újra Formázással!

Azért is javaslom , mert ha old mappákat akarsz törölni akkor nem rég lett újra (inkább rá) rakva, így nem veszítesz semmit ha nekifutsz mégegyszer, ezúttal szakszerüen!

2014. jan. 15. 11:52
 3/5 A kérdező kommentje:
igen eddig én is úgy csináltam hogy letöröltem mindent csak most gondoltam megnézem milyen így.köszönöm a válaszokat!
2014. jan. 15. 13:39
 4/5 ruster ***** válasza:
64%

Windows.old mappa törlésére nem szoktunk harmadik féltől származó programot ajánlani. Saját és rendszered érdekében járj el a lenti link szerint.

[link]

2014. jan. 15. 15:34
 5/5 anonim ***** válasza:

Ez a link elég trehány, amit leír, azt már minden felhasználó megcsinálta magától!!!

De sajnos ezek után még ott marad a mappa és vannak benne fájlok. Már nem foglal több gigabyte helyet, csak néhány megabyte-ot, de akkor is zavaró!!!

Szóval a kérdés még mindig nyitott, hogy lehet törölni azt a microsoft szerint is fölöslegessé vált mappát?

2015. aug. 7. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!