Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Help! Van egy p4-es gépem ami...

LoLmAnUsH kérdése:

Help! Van egy p4-es gépem ami nem tudom hogy miért, de elromlott. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Lap:Asrock p4i48 BIOS-verziója:AMI Bios CPU:Intel Celeron Inside 2.4GHZ Videókari:Ati Radeon 3650 HD AGP (512mb DDR2-es) Nem tudom pontosan mi a baja, csak annyit hogy csipog mikor bekapcsolom. Még pontosan nem tudom mennyit de holnap leírom.

2014. jan. 13. 16:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Az fontos lenne, hogy hogyan csipog, az általában elárulja a problémát.
2014. jan. 13. 16:15
 2/6 A kérdező kommentje:
Oké köszi,még ma leírom
2014. jan. 14. 07:01
 3/6 Lajos54 ***** válasza:

Gyakori eset, hogy a memória modul nem érintkezik rendesen. Ilyenkor (kikapcsolt gépnél) sokszor elég, ha kihúzod és visszadugod. A rosszabb, ha elromlott.

De tényleg a csipogások száma (és formája: hosszú, rövid) ad konkrét felvilágosítást...

2014. jan. 14. 12:36
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi,neked is.. Estefelé hozom haza akkor az lessz az első dolgom,

hogy megszámoljam

2014. jan. 14. 14:07
 5/6 A kérdező kommentje:
Végre birok jelentkezni.. A helyzet rosszabb lett mivel nem is csipog már.A proci ventillátorján kívűl semmi hűtés nem dolgozik.Azaz a videókártya venti illetve a táp venti-je sem megy. Mondták lehet a procit megfőztem ami lehet mert szét lett szedve 1x-2x ... Most tervezek pasztát is venni rá.Bár mivel nem is csipog lehet hogy a lap ment el? Kérlek válaszoljatok! :)
2014. jan. 14. 18:28
 6/6 A kérdező kommentje:
Imént probálgattam egy kicsit...A procit megnéztem,(nemtom hogy néz ki mert még nem égettem oda eggyet sem.....)de nemlátszott se rajta,sem a lapon semmi különös.Mielőtt kérdeznétek, próbálltam húzni.Sokszor de aztán folyton telegedett,úgy hogy hagytam inkább.. Elég gyenge.. Mivel úgy, hogy semmi nem ment már akkor 90-100%-on volt a használata(NEM csak inditás után).. lesülni NEM bírna (elvileg) mivel a lapon található "Asrock U-COP" azaz Universal CPU Overhating Protection ezt megakadályozza.Szóval marad a lap... De mivan ha mindkettò? :O
2014. jan. 14. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!