Budapesten Örs-Blaha-Corvin közelében hol lehet billentyűzetet venni jó árban?
Neten szoktam megrendelni a számítógépes kellékeket, de holnap BP-en leszek és ha megjön a fizum, akkor útközbe beugranék venni egy billentyűzetet.
A jó ár annyit jelent hogy a MediaMark kizárva.
Be mész az első PC -s boltba, meg kérded mi van, és milyen áron, és veszel egyet, ha neked megfelel.
Vagy elmész a TESCO -ba és veszel egy TESCO gazdaságos billentyűzetet.
Sőt, ha nagyon spórolni akarsz, felmész a vaterára, le ütsz gyorsan egy billentyűzetet, és átveszed személyesen.
Vagy ha még jobban spórolni akarsz, bemész egy internet kávézóba, és kimész a billentyűzettel.
Jobban szeretem ha valaki a saját tapasztalata alapján mutat rá egy üzletre. (Számológépnél is inkább kérdeztem, s kaptam egy jó tippet ahol 3 év garanciával adták ki)
Eddig az egész gépet az iponról vettem, nem volt szükségem akkor arra, hogy lássam mit veszek mert egyedül a gépház ami látszik, viszont a billentyűzeteknél eléggé összevissza információk vannak kirakva (vagyis nem egyezik meg a kép és az infó). S itt azért az érintés is fontos.
Tescoba nézelődtem már amikor karácsonyi vásár volt, de készlet hiány is volt és nyomkodni sem lehet)
Vatera: nem szeretek kéz alól venni semmit, nem bízom az idegenekben (és még 5 másik indok)
Internetkávézókban nem hiszek, szerintem nem is lehet az internetet meginni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!