Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Átnéznétek, hogy mit töröljek...

Átnéznétek, hogy mit töröljek a gépemen?

Figyelt kérdés

Amikor elindítom a gépet 30-35 percen keresztül nem tudok semmit csinálni rajta, mert egyfolytában dolgozik a gép, olyan szinten hogy 3-4 percet kell várni amíg a start menü feljön kattintás után. A feladatkezelőt bemásoltam, hogy mi fut elinduláskor. Nekem ezek tök kínaiak.

A víruskereső, rendben, hogy foglalja, de ez nem egy gagyi gép, és új korában gyors volt, de mostanra idegesítően belassult.

[link]

Mi az, aminek futnia kell?

Mi az a progi, ami csak fölöslegesen foglalja a helyet????

2014. jan. 9. 18:36
 1/5 anonim ***** válasza:

"30-35 percen keresztül nem tudok semmit csinálni rajta"

Ember én törölném az egész Windows-t formázással és újratelepíteném az egész gépet mindenestől

2014. jan. 9. 18:39
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is az újratelepítést javaslom.
2014. jan. 9. 18:42
 3/5 levis56 ***** válasza:

Először is csinálj egy alapos vírus és kémprogram keresést,töredezettségmentesítést és teljes rendszerkarbantartást,törölj minden felesleges ismeretlen programot,bővítményeket ami nem kell tiltsd le.

[link]

[link]

[link]

Ezeket futtasd le.

2014. jan. 9. 18:48
 4/5 anonim ***** válasza:
+1 FORMAT C: és húzd újra.
2014. jan. 9. 19:02
 5/5 tsikatilo ***** válasza:

Bizony, a leghamarabb akkor végzel ha újratelepíted az oprendszert!

A feladatkezelőben le tudod kérdezni mennyi induló- futó program "terheli" a gépet... egy részüket le is tudod tiltani mert feleslegesek.

Vagy választod a bizonytalan sikerrel járó pucoló/karbantartó programokat, (Itt felettem ajánlanak is néhányat!) de a vége úgyis újratelepítés lesz...

2014. jan. 9. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!