Miért nem tudom újratelepíteni a számtógépet?
Alap dolgok mennek, nem egy gépet újraraktam már tehát nem vagyok hozzá hülye. A felállás a következő:
Egyik ismerős nekünk adta a régi gépét tartozás fejében, nem rossz gép mert 2magos a proci 4 giga ram 2 gigás ddr3mas kártya szal nem vészes. Szeretném megcsinálni anyuméknak hogy tudják a tv-n használni. Az előző tulaj teliszórta minden programmal ami fölösleges, és terheli a gépet ami így nagyon lassú. Tegnap telepítettem újra a saját gépemet, Tehát a lemez tökéletesen működik. A gépben lévő meghajtó szintén jó mert olvas minden lemezt, a win7-et is. Ha biosban beállítom hogy a lemezről Boot-oljon akkor csak egy nagy feketeséget hoz be a gép de semmi nem történik. Ha megpróbálnám win alól indítani akkor meg hibaüzenetet dob ki hogy valami telepítési mappát nem tud létrehozni. (pontos szövegre nem emlékszek) Esetleg valakinek valami ötlete? A gépen perpill is 64bit-es win7 van és rátelepíteni is azt szeretném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!