Hogy tudom összekötni a Toshiba Satellite C55-A-163 laptopom a plazma tv-vel?
Figyelt kérdés
HDMI van rajta, de ha simán csak összedugom nem működik. Ötletek?2014. jan. 9. 10:45
1/3 anonim válasza:
Van minden laptopon egy billentyűzetkombináció amivel a monitor módot lehet váltani.
Ehhez a funkció billentyűt (fn) kell nyomva tartani és mellé meg kell nyomni azt a billentyűt amin egy kis monitor ikon van (általában ugyan azzal a színnel mint az fn billentyű). Az én gépemen ez Fn+F7, de az változhat.
A módok:
-monitor megy
-hdmi megy
- mindkettő meny
(persze ez is általában értendő)
2/3 anonim válasza:
Megnéztem gyorsba a neten, ha minden igaználad a Fn+F4 lesz. (#1 voltam)
3/3 anonim válasza:
ha win7(win8 at nem ismerem) van a gépen, akkor simán wingomb+p, és ott lehet válogatni. Ez gyártótól független megoldás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!