Repülőn lehet gépet vinni?
Figyelt kérdés
Repülőn lehet DVD-ket (Windows XP, 7, 8 telepítők), és gépet szétszedve vinni? Alaplap, HDD, videokártya, stb...2014. jan. 9. 08:39
1/5 P.O.C. válasza:
Az alkatrészeket viheted csomagként, persze fel a repülőre nem. Ha a DVD -k eredetiek akkor az is ok, kalóz változatért viszont megütheted a bokád. Én hallottam már ilyet.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem eredeti DVD-k, torrentről töltöttem... Megnézik, hogy mi van rajta?
2014. jan. 10. 15:27
3/5 P.O.C. válasza:
Nem feltétlenül, de megnézhetik.
4/5 A kérdező kommentje:
Ha ráírom, hogy film, játék, stb, akkor is megnézik?
2014. jan. 13. 19:10
5/5 P.O.C. válasza:
:D Ember! Én egy napig nem dolgoztam még reptéri biztonsági szolgálatnál. Életemben egyszer repültem (mármint utasszállító repülőgépen, munkahelyről már többször is :P). Szerinted honnan a bánatból tudjam akkor? :)
Egyszerűen csak hallottam ilyen eseteket, sőt egy közeli ismerősömtől is koboztak el már ilyet, meg jól meg is bírságolták.
Ha annyira fontos neked nem legális Windows telepítőt vinni, akkor másold fel iso formátumban a mobilod memória kártyájára, majd abba az országba ahová tartasz, veszel üres lemezt és kiírod, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!