Repülőn mit lehet vinni?
100ml-nél kevesebb folyadékot (parfümöt is) igen, annál nagyobbat nem.
Az "alapozó,szempillaspirál szivacs" dolgokat meg remélem csak viccből kérdezted.
Én nem hallottam még hogy valaki szivacsot szorít a pilóta fejéhez és követeli hogy vigye őt Iránba, különben szemspirállal kiigazítja a stewardessek szempilláját.
Ez a szabály, valahol meg kellett húzni a határt (ha 120ml lenne akkor azt kérdeznéd miért nem 100) és nem azért lett a folyadékot tartalmazó flakon tiltva mert belefojtod a pilótát hanem mert pl robbanóanyagot is tartalmazhat-ami ebben az esetben folyékony halmazállapotú.
De amúgy egy szivaccsal meg alapozóval mi a fészkes fenét okozna bárki?
Megjegyzem nekem a Bécs-Dubrovnik járatra felengedték a 360ml-es kontaktlencse folyadékomat a fedélzetre, gondolom egy szempillaspirál miatt sem fog rád ugrani 4 kommandós.
Ha nem bírsz ki pár órát a sminkcuccod nélkül akkor viszont lehet hogy magával a megjelenéseddel is riadalmat keltesz, így veszélyezteted a légiforgalom biztonságát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!