Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Nyomtatót szeretnék venni...

Nyomtatót szeretnék venni nemsokára. Lézerest vagy tintasugarast érdemesebb venni? Infok lentebb

Figyelt kérdés
Olvastam a lézeresről hogy áramfogyasztása nagy, stb. Nekem szövegnyomtatásra is kell, színesen is tudjon nyomtatni (képeket is akarok vele nyomtatni)szkenner nemtudom hogy fontos e lesz valamikor és árban max 30e. Segitsetek
2009. nov. 30. 15:21
 1/7 A kérdező kommentje:
+márka és hol vegyem:D
2009. nov. 30. 15:25
 2/7 anonim ***** válasza:
Én csak lézerest vennék.
2009. nov. 30. 15:38
 3/7 A kérdező kommentje:

kettőt néztem már ami árban sem sok csak nem tudom hogy ezek szkennelnek is vagy mást nyomtatáson kivül. És persze hogy jók-e meg érdekelne hogy szabad e utángyártottat venni nem e lesz baja a nyomtatónak és mennyibe kerül kb.

Itt a két név: hp officejet 6000, hp deskjet f1480 mivel otthonra kell talán utóbbi jobb döntés. Várom választokat kérdeéseimre:D kicsit sok lett sry

2009. nov. 30. 15:40
 4/7 A kérdező kommentje:
Állitolag többet fogyaszt a lézeres. Drasztikus fogyasztás az? Én is lézer felé hajlok várok válaszokat!
2009. nov. 30. 16:07
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem vészes a fogyasztása, mondjuk nyomtatás közben több mint a tintasugarasé, de ha nem használod akkor átmegy energia takarékos módba.
2009. nov. 30. 17:42
 6/7 A kérdező kommentje:
akkor lézeres a nyerő! És tinta töltés? Szkennelés? Nyomtatás mellett biztos hasznát venném szkennelésnek is. Esetleg 20-25ig tudtok mutatni tipust ami jó lehet? vagy nincs enyniért?
2009. nov. 30. 19:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát lézeres nyomtatókon főleg az ilyen 50-40 000 alattiakon nincs scanner de lehet 5-10 000 venni én ajánlom a színes lézerest nagyon gazdaságos
2009. dec. 1. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!