Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » HP compaq nx9010 laptop....

HP compaq nx9010 laptop. Hogyan tudnám mégis újra rátelepíteni a Windows xp-t?

Figyelt kérdés
Frissen telepített winxp teljesen jó működése után egyszer csak elkezdett akadozni, a mappákat nem vagy nehezen nyitotta meg, lefagytak a programok, stb. Gondoltam bekaptam egy jó kis vírust ámbár a AVAST nem jelezte meg a vizsgálat sem mutatta ki.Újra akartam telepíteni a rendszert avval a XP telepítő lemezzel amivel előszőr is hibátlanúl tettem, csak hogy a rendszer már nem ismerte fel a telepítő lemezt hiába végeztem el a Bios beállításokat is.Azaz érzékelte úgy, hogy a bebootoláskor csak egy fekete alapon egy kúrzór villog és nem történik semmi és a Windowsban való megnyitásakór pedig lefagy a rendszer. Amúgy más fajta telepítő lemez esetében is ez történik.Érdekessége, hogy videó, vagy hang tartalmú lemezekkel működik. Sajnos, ami a legrosszabb, hogy a sok próbálgatások után már egyáltalán be sem tölt a Widows.Ezt írja ki: A windows nem indítható, az alábbi file hibás, vagy nem található :system32\drivers\pci.sys

2014. jan. 5. 10:48
 1/2 anonim ***** válasza:

A BIOS fertőzött, ilyen vírust kapott. El kell vinni szervízbe és megpróbálni frissiteni. Ha semmi sem segít, akkor alaplap csere. De ennek nincs sok értelme laptop esetében. Vegyél másikat.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerdes..

2014. jan. 5. 12:08
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsot, ha más lehetőség nincs megfogadom !
2014. jan. 5. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!