Hogyan rakjam PS lemezre a The Sims 2 PS 2-őt?
Figyelt kérdés
Nagyon sokáig játszottam vele, és sajna tönkrement. Gondoltam arra, hogy rárakom az adatokat egy üres lemezre, de valamiért nem adja be az adatokat. Azon kívül, hogy átmásolom az eredeti lemezről az adatokat egy üres lemezre kell még valami mást is csinálni, hogy menjen? Vagy teljesen máshogy kell? Please2014. jan. 3. 12:18
1/3 anonim válasza:
Hello.
Ha Budapesten laksz akkor én meg tudom neked csinálni.
2/3 anonim válasza:
Na szóval, leszeded az Alcohol 120 % nevű programot, és feltelepíted. A program menüben lesz egy olyan, hogy CD/DVD másolása. Utánna rálépsz arra a fülre, és a program bal alsó sarkában ki tudod választani, hogy mit akarsz másolni és azt átállítod PS2 re. Beleteszed először a játékot a gépedbe, rálépsz, hogy másolás, és utána a program kiírja, hogy tegyen be üres lemezt, és akkor beleteszed az üres lemezt, és az író kiírja neked. De ha nem megy akkor szerintem vedd meg itt (500 ft): [link] De ez az egész másolás csak úgy sikerül, ha a géped chippelve van, és csak úgy tudod ezt is megvenni. Remélem segítettem :D
3/3 anonim válasza:
Ha a számítógéped akkor sehogy
Ha viszont felismeri a fájlokat akkor chipelve kell hogy legyen a PS.
Ha nincs akkor ajánlom a FreeMCBoot nevű programot amivel működik az irott játék.Mondjuk ezzel írás előtt patchelni kell a játékot ami 2-3 kattintás.
Ezz viszont csak chipelt ps-el tudod telepíteni a memóriakártyára(vagy egy gameshark2 lemezzel és egy eredeti PS1 játékkal de azt annyira nem ismerem)
Ez viszont sajna sokan sok pénzt kérnek.
Pedig van olyann aki ingyen vagy 500FT-ot.
De ha van ismerősöd akinek van ilyen kártyája vagy chipelt ps-e akkor leirhatom hogy kell rendkívül egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!