Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Playstation 3 512kbps-nettel...

Playstation 3 512kbps-nettel mennyire jó?

Figyelt kérdés
Nekem az lenne a kérdésem hogy nekem ilyen f*s netünk van vodafone mobilos 25.-én mindig begyorsítják 5mbp/s-os letöltésre ami 8 gb-ig van pl ha frísítés mennyi gb-t tölt le? meg pl 512 kbp/s-nettel hogy meg a multi? pl bf4?

2014. jan. 3. 11:46
 1/6 anonim ***** válasza:
nekem is volt psem multiztam minden... 5mbp/s el nettel bőven megy,de alá szerintem ne menj le..
2014. jan. 3. 11:47
 2/6 A kérdező kommentje:
akkor a multiról le is mondhatok?
2014. jan. 3. 11:52
 3/6 A kérdező kommentje:
vagy azért próbáljam majd meg?
2014. jan. 3. 11:52
 4/6 anonim ***** válasza:
A ps3 nem is megy mobilos nettel. De ez amúgy sem lenne elég. Egyébként nem tudom mennyit fizettek érte, de szerintem az árából kijönne egy normál korlátlan 10-15 mbit-es net, ha nem kell, hogy hordozható legyen.
2014. jan. 3. 15:09
 5/6 A kérdező kommentje:
Hát igen a telekom fel is ajánlotta csak mi egy faluban lakunk ahol nincs erre lehetőség csak ilyen s**r fajtára és kiderült a telekom-nál valami okos ember elnézett valamit ezzel mégse volt lehetőség :(
2014. jan. 3. 15:48
 6/6 A kérdező kommentje:
Meg routerbe be van dugva a net
2014. jan. 3. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!