Playstation 3 Mennyien fognak még ilyet venni és pl ha május eleje fele beruházok egyre mien játékon kb mennyien fognak mutizni?
Ezt maximum a Christian Panthera tudja Neked megválaszolni, szerinted mi látjuk a jövőt?:) Nem tudom hogy májusban milyen játékkal hányan fognak multizni:)
Annyit tudok hozzátenni a kérdéshez hogy én 1 évig még biztosan nem veszek PS4-et, mégpedig egyrészt azért mert még senkinek nincs és nem tudnék kivel játszani, másrészt pedig azért mert a programozók nem ismerik még annyira a hardvert hogy a maximumot hozzák ki a grafikából, következésképpen nem látni nagy különbséget egyelőre a két konzol között (én legalábbis nem láttam).
Harsogta továbbá mindenki hogy majd a PS3 ára mennyire le fog menni amikor megjelenik a 4, a tény hogy ez nem történt meg is azt támasztja alá szerintem hogy azért az emberek többsége még nem vált, mert egyelőre nincs miért.
Úgyhogy még jó leszel a PS3-al is egy évig legalább.
"hanem hogy nem fognak már rá kiadni új játékokat"
Ez egy hülyeség. PS2-re is ugyanúgy a mai napig jönnek ki az új játékok optimalizált verziói, és már 9. éve nem a PS2 az aktuális Sony konzol.
Még nagyon sokan tekintve h nem tudd mindenki azonnal átállni.
Ps2-böl is anno 2009-be adták el a legtöbbet mikor a 3 már 2007-be kijött.
Remélem ez meggyőző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!