Mi az egy videónál, hogy mondjuk 1080p/60p,24p,60i?
Figyelt kérdés
Ez is az FPS(sebességgel) függ össze vagy mi ez?2014. jan. 2. 16:09
1/7 A kérdező kommentje:
Vagyis nem pont videónál, hanem kamera videóbeállításánál
2014. jan. 2. 16:11
2/7 anonim 

válasza:

1081p,720p Ezek a "HD" felbuntású úgymond pixeles videó minőség,de Audió minőségre is vonatkozó dolgok. :) a 480p,360p és 240p ezek nem Hd-k szóval,ezek kisebb helyet is foglalnak,mivel nem olyan szép kép,videó. :)
3/7 A kérdező kommentje:
azt tudom, hogy az 1920x1080p,1280x720p...stb. videófelbontás, de van egy kamerám meg másnál is láttam, hogy kiírja videóbeállításnál, hogy 1080/60p, 1080/60i, meg ilyen számok a felbontás mögött, azok mik azt nem tudom
2014. jan. 2. 16:19
4/7 anonim 

válasza:

Ja igen,az az FPS-el függ össze,azthiszem,hogyha több FPS-el futattod,akkor videókamerán nem fog annyira szaggatni a kép.
5/7 anonim 

válasza:

Az "i" az interlace képet ad, a "p" meg progresszívet.
Bővebben:
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__szorako..
6/7 A kérdező kommentje:
oké de mik azok a számok a felbontás mögött? talán az FPS? mert ahhoz illik a legjobban
2014. jan. 4. 13:55
7/7 anonim 

válasza:

Igen. A másodpercenként megjelenített képkockák száma...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!