Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Van egy LG 42colos tv-m Full...

AspireV3 kérdése:

Van egy LG 42colos tv-m Full HD Led. Es van egy Aspire V3-571G limited gamer laptopom. HDMI kabellel szeretnem ossze hangolni!?!

Figyelt kérdés
HDMI kabellel szeretnem osszekotni de nem akar mukodni azt irja (Nincs jel) probaltam a tv-t allitgatni de mindhiaba, laoptoppal viszont nem latom a masodlagos kepernyot ugy hogy valoszinuleg a problema itt lesz csak a laptop monitorjat mutatja es lehetosegem sincs ra hogy modositsam. Mi a tehendo ilyen esetbe? (vga kabel kizarva)

2013. dec. 3. 02:06
 1/4 anonim ***** válasza:

hmm. hdmi-vel összekötöd. a tv-n a menüben kiválasztod, hogy arról a bemenetről próbáljon jelent mutatni amelyik hdmi aljzatba dugtad a kábelt a tvbe. tehát ha hdmi 2be akkor a tv menüjébe is hdmi 2re állítsd.

a laptopon, pedig fn gomb megnyomása egyszerre egy F5 vagy F6 gombbal talán. :) elvileg működnie kell így.

2013. dec. 3. 03:07
 2/4 A kérdező kommentje:
probalgattam igen. de mar megoldodott mas volt a hiba. koszonom azert!
2013. dec. 3. 17:47
 3/4 anonim ***** válasza:
mi volt a hiba? :) érdekelne... :) nincs mit, nagyon szívesen!
2013. dec. 3. 20:03
 4/4 A kérdező kommentje:
megmondom oszinten nem tudom. azokat allitgattam amiket te is emlitettel. majd ujra inditottam a gepet illetve a tv-t is es egyszer csak jo lett. de elotte vagy feloran keresztul jatszadoztam a lehetosegekkel.
2013. dec. 3. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!