Ilyenkor mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel gmail-en webkameráztam és azok a képek,amiket közbe csináltam róla,a mobilom képei közé kerültek. Megpróbáltam kitörölni azokat,mert nem kellenek nekem,de nem engedi.Ilyenkor mit lehet tenni?2014. jan. 1. 23:33
1/1 anonim válasza:
Gondolom androidos telefonod van es be vagy jelentkezve gmail-el. A telefon szinkronizalja a naptarat, bongeszot, google drive-ot, gmailt, google+ meg picasa kepeket, stb.
Nekem samsungom van es itt lehet kiszedni: Settings (beallitasok) ->accounts and sync (fiokok es szinkronizalas) -> jobb oldalt fent a szinkronizalas be van kapcsolva. megkeresem az xy@gmail.com-ot, jobb oldlat van egy kor, benne valami nyilak, rakattintok es kipipalom azt, amit szeretnek a kesobbiekben szinkronizalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!