Ilyenkor mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Filmet néztem a gépemen és hirtelen áramszünet volt. Amikor visszajött az áram és újra elindítottam a gépet már nem töltődött be a Windows. Mindig csak addig töltődik be, amíg kiad egy lapot, hogy hogyan indítsa tovább( normál módban, csökkentett módban...stb). És ha rámegyek bármelyikre újra indul. :( Van valami esély rá, hogy nem kell újratelepíteni és ezáltal nem fog az összes adatom elveszni?2013. szept. 30. 17:17
1/1 anonim válasza:
Nekem is csinált ilyet egy laptop, windows indítása normál módban aztán kékhalállal újra indul( valahogy így képzelem nálad is) nálam az volt a baj h az áramszünet miatt az alaplap natívra állította a sata opciót biosba. Ezzel annyi volt a baj h drága jó laptop.hu-s eladók felnyomták rá az op rendszert persze satát átkapcsolni luxus... idés, telepítés és sata indulás :D ha értesz a gépekhez annyira h tudod miről van szó akkor ellenőrizd nem állított át vmit. Ha nemvágod akkor egyszerűen menj be biosba és ami a satánál van azt állítsd át a másikra. Nem feltétlen segit mert lehet más a baj de nekem ennyi volt a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!