Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ilyenkor mit kell tenni? A...

Winnyetúú kérdése:

Ilyenkor mit kell tenni? A Windows XP nem indítható, mert az alábbi fájl hibás vagy nem található: \WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM.

Figyelt kérdés
bekapcsoltam a gépet és ezt adta ki,majd megnyomtam a j-t(nincs telepítő cd-m) és most már ez sem jön be,tök fekete a monitor és fogalmam sincs mit kell csinálni ezek után,valaki segítsen előre is köszi!
2013. máj. 10. 14:33
 1/2 Wadmalac ***** válasza:

Tökéletes Windows-halál. Újratelepítés.

Azért ez nem szokott csak úgy magától elveszni. Vagy a vinyód döglődik, vagy beszedtél valami jófajta vírust.

Mielőtt leabálsz mindent, ellenőrizd a meghajtó adatkábelét, pontosabban próbából cseréld ki. Ha továbbra is ez van, akkor a fent írtak. Szerintem.

2013. máj. 10. 14:39
 2/2 A kérdező kommentje:
sztem is újra kell rakni a rendszert,már csak 1 telepítő cd-t kéne találni,köszi!
2013. máj. 18. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!