Windows 7 32bitesre - Windows8 64bites?
Figyelt kérdés
Üdv! Vettem ma 4gb ramot még a meglévőkhöz, és ugye ilyenkor muszáj vagyok lecserélni a jelenlegi 32 bites rendszeremet 64 bitesre.( Ez esetben már win8-ra, de végülis lényegtelen ) Igen ám, de mikor telepíteni akarnám, egyértelműen közli a rendszer, hogy ezt én bizony nem fogom megcsinálni. A kérdés, hogy van erre valami kiskapu? Nagyon fontos lenne. Köszönöm előre is!2013. dec. 27. 19:47
2/7 anonim válasza:
Már bocsi, de melyik rendszer közli, hogy ezt te bizony nem fogod megcsinálni??? Sose láttam még ilyen visszajelzést a gépemtől :S És a 4nél több giga ram nem jelenti azt, h csak win8... :D Kicsit részletesebb problémajelentést, ha kérhetem
3/7 anonim válasza:
A RAM-ok kompatibilisek egymassal? Egyaltalan 64 bites a processzorod?
4/7 A kérdező kommentje:
Rosszúl fogalmaztam úgytűnik. Windows hetesről írok (32bit) És mikor telepíteném a Windows8-at (64bit) ki írja, hogy ez nem megoldható, mivel mi az, hogy én 32 bitesre 64-est akarok telepíteni.
2013. dec. 27. 19:53
5/7 anonim válasza:
:D xD xD xD Aztaqrva. Raktál már te újra gépet???
6/7 anonim válasza:
Akkor ne találgassunk...
Azért írja, mert futó oprendszer alól akarsz telepíteni, ami nem egy jó módszer. Újraindítod a gépet, beállítod a bootsorrendet és bootolsz a 64 bites lemezről, formázod a rendszerpartíciót és senkit nem fog érdekelni hogy mire mit akarsz telepíteni...
7/7 A kérdező kommentje:
Az utolsónak köszönöm, végül rájöttem magamtól, hogy hülyeség:)
2013. dec. 28. 02:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!