Mitől lehet pixelhibás a minitorom?
Figyelt kérdés
Kb 1 hete vettem egy Philips LCD monitort. Mikor bekapcsoltam még nem volt semmi baja csak második bekapcsolás után észrevettem hogy van egy kék pixel a képernyőn. A színét nem változtatja. Mit lehet ilyenkor tenni? Még garanciális de ilyenre is beszámítják?#pixelhiba #lcd monior
2013. dec. 25. 13:13
1/7 anonim válasza:
ilyenre nincs garancia majd a garanciát akkor használhatod fel ha a fél képernyőt már nem látod a pixelhibától írd be a youtubeba hogy "pixel dead fix ) és legalább 1 órás videót keress ahol szinek ugrálnak ha minden jó akkor kitudja szedni a pixelhibát
2/7 A kérdező kommentje:
És ez nem ronthatja el jobban?
2013. dec. 25. 15:09
3/7 anonim válasza:
Ha neten vetted akkor van egy 8 napos elállási idő, amíg visszaveszik. Ha személyesen vásároltad akkor rákeresel a neten, hogy a Philips cég hány pixelhiba után veszi hibásnak a monitort, mert ez cégenként változik...
Pixelhiba javításával nem rontasz a helyzeten, max javítasz, de ez ritkán szokott beválni...
4/7 A kérdező kommentje:
Oké köszönöm a válaszokat
2013. dec. 25. 17:10
5/7 anonim válasza:
philipsnél mondom csak nagyon sok pixelhibánál veszik be én most vettem egy asus laptpot amibe philips a kijelző de már jelentkezett rajta egy nagyon pirinyó fekete pont ami olyan mint a por telefonáltam már és mondták szerencsém hogy nem is látszik csak ha a fejem a képernyőbe dugom
6/7 A kérdező kommentje:
Nekem is csak egy fekete pont látszik semmi több azt hittem h kosz de aztán mégse.
2013. dec. 25. 18:06
7/7 anonim válasza:
én is csak amikor elkezdtem kapargatni akkor lepődtem meg hogy tessék már pixel hiba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!