Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » PCX-en vásárolt számítógép...

PCX-en vásárolt számítógép mikor érkezik meg?

Figyelt kérdés

Ha ma megrendelek egy számítógépet alkatrészenként és összeszereléssel kérem, akkor mikorra kaphatom meg?

Amúgy ha pénteken rendelem meg, akkor még pénteken leadják a rendelést a beszállítóknak vagy a futárnak vagy csak a következő munkanapon?

Vagy jobban megéri még csütörtökön leadni a rendelést?

2013. dec. 25. 10:39
 1/3 belapus ***** válasza:

Előrebocsátom, nem rendeltem még a PCX-től, csak elovastam - helyetted is az Ismertetőt, a Szállítási feltételeket és a GYIK-et.Az alábbit ez utóbbiból másoltam ki:

"Ezeket kérdezitek a leggyakrabban (GYakran Ismételt Kérdések)

Olvasd el mielőtt Te is megkérdeznéd!

1. Kérdés: Van készleten, mikor tudom átvenni, ha ma megrendelem?

Válasz: Minden terméket rendelés alapján, a rendelés feladását követően 2-3 munkanapon belül tudsz átvenni. Amint átveheted megrendelésedet vagy átadtuk a futárnak e-mailben értesítünk róla. Tehát rendeld meg és néhány napon belül már a Tiéd :)"

2013. dec. 25. 13:34
 2/3 A kérdező kommentje:
Én elolvastam. :) Csak mivel ünnep van, így fogalmam sincs miként zajlanak a dolgok. :) Hogy dolgoznak-e egyáltalán a két ünnep között. :)
2013. dec. 25. 14:59
 3/3 belapus ***** válasza:

Egy másik, az ünnepi nyitva tartásról szóló kérdésre az egyik válaszoló a következőt másolta be:

"December 30-án és 31-én még átveheted rendelésedet az üzletben, és a futár is szállít, ha időben megrendelted.

Január 2-án és 3-án leltár miatt zárva tartunk, de 6-tól ismét állunk rendelkezésedre."

Itt nem szerepel 27-e, ami elméletileg le lett dolgozva 21-én.Hogy egy webáruház ezt mennyire tartja be, nem tudom.

2013. dec. 25. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!