Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ha a laptopom kiírja, hogy...

Ha a laptopom kiírja, hogy javasolt a telepcsere, akkor az mit jelent pontosan, és kb mennyibe kerül egy ilyen kicseréltetése?

Figyelt kérdés
Nagyon nem értek ezekhez a dolgokhoz,kiírja,hogy csatlakoztatva,nem töltődik... :(
2013. dec. 21. 14:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Sajnos valószínű, hogy a laptopod aksija megadta magát. Milyen tünetek jelentkeznek, kb mennyi az üzemidő akkuról, egyáltalán működik e akkuról? Még kontakt hibára gondoltam de az a kevésbé valószínű eset. Igazából használtat tuti nem vennék, mert egy nagy lutri, marad az új aksi, ami típustól függően 15-30 ezer között mozog.
2013. dec. 21. 15:03
 2/5 A kérdező kommentje:
Jujjj...dejóó :( Tegnap lett kicserélve a winchester is,mert az is megadta magát ... Tényleg ha valami elromlik,akkor elromlik minden...Ma az autónkba is új aksit kellett venni...Nagyon jóó :( Most 97 %-on van,eddig nem nagyon ment még le,ahogy figyelgettem.
2013. dec. 21. 15:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha elmegy 1,5-2 órát aksiról és veszi a töltést is, és fel is töltődik teljesen az akku, akkor nem kell kicserélni, valószínűleg a windows érzékel vmit hibásan. Ilyenkor nem kell foglalkozni azzal a hibaüzenettel, hogy javasolt a telepcsere.
2013. dec. 21. 15:44
 4/5 A kérdező kommentje:
Most megy egy ideje,de most lement egy százalékot,pedig töltőn van ....
2013. dec. 21. 18:41
 5/5 Tracler válasza:
nekem is ez a problémám, de feltudja tölteni nem csökken, mennyi ideig mehetek ezzel az aksival? és van valami szoftver az aksihoz ami pontos adatokat ir ki?
2017. ápr. 18. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!