Az XBOX360 Slim tudja a full HD felbontást?
Azt olvastam,hogy elvileg tudnia kéne,ha a játék is úgy van megírva,hogy lehet 1080p-ben futtatni.
Na most az a problémám,hogy elég furcsának tartom,hogy PC-n játszottam annak idején a FarCry 3-al(full HD monitor,1080p),ott nem volt baj a látótávolsággal még minimum grafikán sem,ha messze volt egy ellenség tisztán láttam,XBOX360-on pedig csak egy bizonyos távolságig látni élesen,amik messzebb vannak már csak a körvonalát látom. Egy "32"-es LED FullHD TV-n játszom,az xbox 1080p-re van állítva és a tv is. Nem rég lett xboxom,szólva nem nagyon értek még ehez,ez most a konzolos verzió miatt van,hogy csúnyább? vagy csak 720p-ben tudja futtatni? mi lehet ennek az oka? Köszönöm előre is a segítséget :)
Azért vettem XBOX-ot,hogy barátnőmmel vagy tesómmal el tudjunk hétvégente játszadozni valamivel,arra meg tökéletes.
Emellett persze összeraktam nem rég egy gamer pc-t saját magamnak,a komolyabb játékokhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!