Összekötöttem a laptopom és a TV-m VGA kábellel, de a TV-ből nem tudom kihozni a maximális felbontást. Ez mitől lehet?
A TV valami ORION, nem tudom pontosan, nem túl régi. FullHD-s.
A laptop Fujitsu lh 532. Integrált VGA: intel hd 3000, dedikált: nVidia GeForce GT 620M.
A max, amit a TV-ből ki tudok sajtolni 1366x768, amit a laptop monitorja is tud.
Hogyne bírná már a VGA, egy Riva TNT2-es is tudja a fullHD-t:)
Ne kettőzést használj, hanem kiterjesztést, ahogy előttem is írták. A tv-n csak az asztal háttere fog megjelenni, a méretezését is be kell lőni és akkor jó lesz. Megfogod a lejátszót és áthúzod a tv képernyőjére és ott nagyítod ki.
Kiterjesztettel próbáltam csak, mert ha egyszerre kettőt látok ugyanabból, az engem irritál, de nem tudtam feljebb húzni :/
Próbáltam beállítani az egyedi felbontást (valamilyen Inteles kék ablakban), de hiába vitte be a fullHD-t (vagy egyáltalán bármi nagyobbat 1366-nál), nem változott a valós felbontás.
Második, utánanéztem a VGA felbontás-támogatós dolognak:
nVidia kártya:
Maximum Digital Resolution: Up to 2560x1600
Maximum VGA Resolution: Up to 2048x1536
Intel kártya:
Pontos leírást nem találtam hirtelen, de több angol support oldalon írták, hogy támogatja a fullHD-t. (Több helyen találtam a 2560x1600-as felbontást ehhez a kártyához is.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!