Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ha clans.hu-ról rendeltem...

Ha clans.hu-ról rendeltem utalással, és nem jött meg a szerverem 1 napon belül lehet az a baj hogy elírtunk valamit?

Figyelt kérdés
Ha clans.hu-ról rendeltem utalással, és nem jött meg a szerverem 1 napon belül (péntek reggel 8-kor ment át nekik a pénz, most van szombat 12:00) akkor lehet hogy azért nem jött meg eddig még a szerverem mivel Budapest Bank-ot írtunk Budapestbank zrt helyett? vagy ez független? Emailekre pedig nem válaszolnak, szóval bukta a pénzem?

2013. dec. 21. 12:09
 1/3 A kérdező kommentje:
a többit jól írtunk mindent, de mégsem jött meg (sőt, emailben még képet is küldtünk arról hogy elküldtük a pénzt) de semmi!
2013. dec. 21. 12:10
 2/3 A kérdező kommentje:
vagy talán csak szimplán azért nem jött meg mivel pénteken ment át a pénz, így Hétfőn fogom megkapni? :(
2013. dec. 21. 12:11
 3/3 uno20001 ***** válasza:
Valószínű, hogy hétfőn kapod meg a szervert.
2013. dec. 21. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!