Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » MyAudio 708 F tablet? (lent)

MyAudio 708 F tablet? (lent)

Figyelt kérdés
Első tablet vásárlása előtt vagyok és egyenlőre nem szánok rá nagyobb összeget mint 30 ezer. A tescoban kinézem egy myaudio 708 F tabletet ami elég jónak tűnik a 4 magos procival és 1gb rammal. Filmnézésre,netezésre kisebb játékokra kellene. Mit gondoltok erről a tabról? Megérné a 23 ezret? 3G modemet lehetne hozzá csatlakoztatni? Aksija mennyit bír?
2013. dec. 20. 17:09
 1/2 oszika05 válasza:
Valójában csak 512mb ramja van, csak a tescoban elírták. Egyébként a kissebb játèkokat elég jól elviszi. A minecraft száguld rajta. Az aksia lehetne jobb is, de 2-3 órát simán kibír, ha nagyon nyúzod. Egyébként 0%ról kb 10 perc alatt felnyomja 100%ig az alap töltõvel. 3g modemet még nem próbáltam rajta. Egyébként fürge a gép, csak a ramja kevés, de meglepõen 150m megánál több szokott lenni a szabad ram. Egyébként antutuban(aki nem tudná az egy olyan app, ami teszteli a gépet és lepontozza) 21000 pontot ért el, a nexusn4em(2gb ram 4mag 1.5ghz android 4.4el) pedig csak 20000et. Szóval, szerintem ez egy korrekt gép.
2013. dec. 24. 15:47
 2/2 oszika05 válasza:
Még az aksihoz annyi, hogy ha ki van kapcsolva a wifi és le van zárva a képernyö, akkor kb hetekig kibírja
2013. dec. 24. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!