Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Szoftverfrissítés?

Szoftverfrissítés?

Figyelt kérdés
Myaudio Series 7 708W tabletem van egy éve. Egy jó ideje már nem indítja el a telepített alkalmazásokat, lefagy és néha még be se kapcsol. Valaki azt mondta nekem, hogy ráférne egy szoftverfrissítés. Hogyan működik ez?

2013. nov. 27. 14:52
 1/7 anonim ***** válasza:

[link]

Itt a legfrissebb "szoftver", a telepítési útmutató, a myaudio saját appjai.

4.0-val vehetted meg, s 4.0.4 az ut'só frissítés, ez nem mondható nagy előrelépésnek, én első körben a gyári beállítások visszaállítását javasolnám, beállításokban megtalálod. Persze minden általad használt applikációt újra kell majd telepítened, de nincs ez másképp szoftverfrissítés után sem. Ha ezután is fenn áll még az általad említett probléma, akkor szoft frissítés.

2013. nov. 28. 19:00
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Akkor a visszaállítás előtt érdemes elmentenem máshova a képeim, igaz?
2013. nov. 29. 14:46
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen, mindenképp.
2013. nov. 29. 16:44
 4/7 A kérdező kommentje:
Beállítottam a gyári állapotba, de pár nap után újra problémák voltak vele. Most letöltöttem a frissítést, de ki akarja írni lemezre.. Egyáltalán nem az van ott, amit az útmutató mutat.
2013. dec. 7. 20:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Mert img file. Nem megnyitni kell, hanem az rkbatchtool-t kell elindítani, s azzal megnyitni.
2013. dec. 8. 09:57
 6/7 anonim ***** válasza:
pardon, ez nem rockchip. A livesuit-ot kell megnyitni, s azzal megnyitni a frissítési file-t.
2013. dec. 8. 09:58
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem akarok hülyeséget mondani, de nem találok olyat, hogy livesuit. Azt is le kell tölteni?
2013. dec. 8. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!