A windows 7 a rossz vagy ilyen?
Figyelt kérdés
van a házba 4 gép mindegyik erős amikor windows 7 van rajta frissen telepítve nagyon jó gyors aztán 2-3 nap aztán kezd lassulni elég idegesítő és nincsen telepakolva mindegyik gépen van legalább 1tb-ból 900gb és a laptopokon is ugyan ez..2013. dec. 18. 17:41
1/3 anonim válasza:
Ez a MS... De nem csak 7, hanem az összes...
Ahogy települnek a frissítések.
2/3 A kérdező kommentje:
még ha ki van kapcsolva mert én rögtön kikapcsolom ? hát pl xp-nél nem így van egyik gépre azt raktam mert jobban szeretem az xp-t éppen ezek miatt 4 hónapja van rajta és semmi gond
2013. dec. 18. 17:45
3/3 anonim válasza:
nekem 4 évig ment XP -m, úgy hogy rátelepítettem, 2 év után cseréltem alatta HDD -t mert haldoklott, de újratelepítés nélkül át másoltam az újra, és még 2 évig használtam.
És még most is 3 év porosodás után is használható, csak el van rakva a PC.
Pedig non-stop ment a gép, rengeteget használtam, még se ment gajra. :-)
Mi a titka!?
Használni is tudni kell, nem csak mindent telepíteni nex-next-next-end...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!