Xperia M telefonom softver frissítés közben kikapcsolt miért nem kapcsol be?
Figyelt kérdés
Ki kapcsolt a telefon a pc ben a program ki irta h elvesszitette az usb kapcsolatot és mikor próbáltam bekapcsolni csak azt irja h SONY és semmi többet
már a akut is kivettem és vissza valamint nyomtam rajta minden gombott hosszan.
2013. dec. 16. 21:30
1/12 anonim válasza:
nem kellet volna rom -ot főzőcskézni rajta...
most próbáld a gyártói ROM vissza állítását.
Ha nem tudod hogy kell, marad a szerviz, de már nem garis!
2/12 A kérdező kommentje:
Főzőcskézni ?? miért mit rontottam el a frissités során???
2013. dec. 16. 21:41
3/12 anonim válasza:
"kicsit érthetőbben le tudnád irni mit csináltam rosszul?"
Ott kezdted a hibát, hogy nem kompatibilis ellenőrzött ROM -ot akartál felrakni.
Nagy divat bizonyos körökben ezek a főzőt ROM -ok, de inkább csak gond van velük.
4/12 A kérdező kommentje:
nekem a telefon jelezte az uj softvert és Sony Pc Capanion segítségével csináltam minden ugy ahogy le volt irva ...
2013. dec. 16. 21:46
5/12 anonim válasza:
Sony Update Service-vel kell frissíteni, megbízhatóbb mint a PCC. Ebből az állapotból a Flashtool tudja visszahozni.
6/12 A kérdező kommentje:
lehetne kicsit érthetőbben??
2013. dec. 16. 22:42
7/12 anonim válasza:
8/12 anonim válasza:
A linkelt Flash tool a Sony eszköze a nyitott bootloaderes telefonokhoz, ez a jó: www.flashtool.net/
10/12 A kérdező kommentje:
Hát majd a szeviz megcsinálja:D azért kossz mindenkinek
2013. dec. 17. 15:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!