Sürgős! Hogyan tudom meg, mi az előadó és a szám címe, ha nem írja ki a lejátszó?
Figyelt kérdés
RealPlayert használok, egyesrádióknál kiírja a címet és előadót (pl.MelleslegFM), másoknál nem (pl. Danubius, Sláger). Mit tegyek? Esetleg tudtok ajánlani valami jobb lejátszót?2009. nov. 24. 20:29
1/1 anonim válasza:
Üdv!
Én szerencsére beszélek annyira az angolt, hogy megértem a dalszövegeket, még ha néha kicsit bonyolultak, vagy az előadó elharapja benne a szavakat, de általában ki lehet venni... Magyar szövegeket könnyebb megérteni. Google-be beírod (ha külföldit keresel, hogy "hallott dalszöveg részlet" lyrics, hazainál pedig ugyan ez, csak dalszöveget írsz a végére. Ezután a találatok alapján végig szoktam nézni YouTube-on, nem volt még olyan, hogy amit kerestem, YouTube-ra ne lett volna feltöltve.
Sok szerencsét! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!