Miért csinálja ezt a lejátszó? (Bővebben lent. )
Írtam aerobicra egy cd-t. Tudjátok, milyenek az aerobic cd-k, a számok között nincs szünet, hanem folyamatosan játssza le, össze vannak mixelve.
Na viszont ezzel van egy kis bibi. Mégpedig az, hogy itthon a számítógépem és a dvd-lejátszóm is jól játssza le a zenéket, viszont órán betettem egy magnóba, és az 1-2 másodperces szünetet tart a számok között. Miért?
A dalok wma formátumban vannak. Segítsetek légyszi!
"a számok között nincs szünet" vagy "szünetet tart a számok között" Melyik igaz?
A számítógép lejátszóján általában alapban az a beállítás, hogy folyamatosan játsza le a listán levő számokat. Egy egyszerű lejátszóban - gondolom -, nincs memória, így számonként hallható az anyag. Minden számot külön indít, ezért idő kell, hogy megtalálja.
Na akkor még egyszer: az aerobic cd-k olyan zenék, ahol egybe vannak mixelve a zenék, mint mondjuk egy discoban, ahol két szám között nincs szünet. (nem tudom ennek a hivatalos megnevezését, de nem is ez a lényeg)
Ezen a cd--n, amit most írtam, viszont ha beteszem a magnóba, szünet van a számok között. De csak a magnóban, mert a dvd-lejátszóban meg rendesen lejátssza.
Döntsd már el, hogy mi van a lemezeden! Vagy legalább ellenőrizd.
Egy darab zene vagy sok számot raktál egymás után?
Ha egy számként szerepelne, akkor meglepő volna, hogy a magnó felismeri, mikor van két szám között váltás.
Kedves utolsó!
Tudod egyáltalán, hogy néz ki egy aerobic cd?
A zene folyamatos, viszont a számok között lehet léptetni is. Viszont sajnos ezen a cd-n nem folyamatos a zene, de csak ha a magnóba teszem be. És csak ezt a cd-t játssza így le, a többi aerobic cd-met nem.
Na jó, hagyjuk. Úgy látom, máshoz kell fordulnom segítségért.
A magnóm nem szar, mert minden más aerobic cd-t normálisan le tud játszani, úgy, ahogy kell. Csak ezt nem. Nem fura?
Akkor meg a cd szar. Nem fura? Más módon/sebességgel/közökkel lett kiírva más fájlméretekkel ezért nem tudja így lejátszani. A számítógépnek könnyű. Az előre beolvassa szívesen.
De amúgy se a számítástechnika részhez tartozik a kérdésed. Az elektromos eszközök rész fele keress.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!