Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Kompatibilitási kérdés,...

Kompatibilitási kérdés, Monitor vs. X-Box 360 (? )

Figyelt kérdés

A monitor egy Hewlett Packard Compaq q2159, 1920x1080-as, viszont csak VGA kimenet van rajta! (Plusz egy jack, mert van rajta hangszóró is!) Viszont van egy X-Box 360-as konzolom, aminek a kábelvége ilyen:

[link]

A kérdésem az lenne, hogyha veszek egy RCA to VGA átalakítót:

[link]

Akkor így működni fog a monitoron a konzol is? Plusz a hangot is átviszi a VGA, ugye? Plusz ha a jack-be bedugom a fülest, akkor gondolom úgy is szólni fog!?

Plusz kérdés, hogy az átalakítón az RCA-k mellett, mi az a plusz fehér PS2-es csatlakozó szerű fej?

2013. dec. 15. 17:23
 1/6 anonim ***** válasza:

"Plusz a hangot is átviszi a VGA, ugye?"

Nem, a VGA kábel nem visz át hangot!

Az átalakítóval a kép amúgy valószínűleg rendben lesz.

2013. dec. 15. 17:27
 2/6 A kérdező kommentje:
De a 3 RCA-ból az 1ik ugye vagy nem tudom melyik a hang, mert ha TV-re dugom, akkor a hangot is átviszi! Viszont monitornál akkor nem, vagy ez hogy van ?
2013. dec. 15. 17:34
 3/6 A kérdező kommentje:
Mindegy, lényeg, hogy hogy lehetne megoldani a hangot is akkor ?
2013. dec. 15. 17:35
 4/6 anonim ***** válasza:

Külön jack kábellel mondjuk.

Magán a VGA csatlakozón nincs hang.

2013. dec. 15. 18:13
 5/6 A kérdező kommentje:
Bocsi, lehet le vagyok százalékolva, de ha jól értem, akkor az 3 RCA végből, amelyik a hang, arra rakjak egy jack átalakítót, amibe meg beledugom a jack-es fülest ugye? Ment a plusz amúgy, köszi!
2013. dec. 15. 18:21
 6/6 anonim ***** válasza:

én a helyedben vennék egy xbox 360 vga kábelt

Erre van kitalálva.

2013. dec. 16. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!