Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mennyire megbízható az edigita...

Mennyire megbízható az edigital.hu / Extreme Digital?

Figyelt kérdés

Mik a tapasztalataitok?

Nem kell rendelnem, boltjuk van helyben is. Ha esetleg baja lenne a monitornak amit venni szeretnék, akkor nem akarok vitatkozni és több negatív véleményt is olvastam az edigital-ról ezért vagyok bizonytalan.

2013. dec. 15. 16:04
 1/3 anonim ***** válasza:

Én egyszer vásároltam náluk. Egy SDHC kártyát, mert 3ezerre akcióztak egy 4GB-os Sandisc-et.

A bolttal való tapasztalatom:

Nem értem miért kell 2x sorba állnom egy termékért.

A debreceni üzletükről van szó, bementem, marha nagy sor, 1óra állás, sorra kerültem, kikértem az SD kártyát, mondták oké, fáradjak át a másik sorba, várjam ki, kifizetem és ott kapom meg........

Most komolyan. 2méterre álltak egymástól, feleslegesen sorba kellett állnom megint, hogy fizessek és megkapjam a kártyát. Így össze vissza kb 1.5 órát vesztettem az életemből.

Viszont a kártya azóta is jól működik.

2013. dec. 15. 16:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Én egyszer vettem tőlük egy concorde tab one tabletet. Nagyon segítőkészek voltak, fiatalos csapat, úgyhogy bennem nagyon jó benyomást keltettek már elsőre is.
2013. dec. 29. 21:31
 3/3 anonim válasza:

Az Edigitaltól rendeltem laptopot.

A billentyűzet hibás volt, memória pedig nem annyi volt benne, mint amennyit beleírtak.

A képernyő pixelhibás volt. Fél év alatt 5x volt szervízben, valószínűleg egy kiállított darabot küldtek teljes áron, persze tájékoztatás nélkül.

Többet onnan semmit, meg ismerőseimet is lebeszélem róluk.

Korrekt cég nem c*gánykodik ilyenekkel.

2014. jún. 2. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!