A párom, ha haza megy hajnalban a munkából, hulla fáradtan bekapcsolja a sz.gépet, facebook-ozik, és filmeket, zenéket tölt le. Alig alszik pár órát és az az első dolga, hogy a gép elé ül le. Megjegyeztem neki múltkor, hogy nem-e fb függő, mert folyton rajta lóg és posztolgat felesleges dolgokat. Közben azt mondja, hogy utálja a netet, az fb-t, és a filmletöltést. Munka előtt is a gép előtt ül.
Sajnos ez egyre inkább életforma, sokan vannak így. Persze ettől még nem helyes. Próbálkozzatok pszichológussal, ha másképp nem megy.
2013. dec. 12. 12:42
13/21 anonim válasza:
Az ember mindig azt csinálja amit érdekesnek talál.
Ha ezt huzamosabb ideig csinálja akkor kialakul a függőség legyen ez bármi max nem függőségnek nevezik hanem megszokásnak.Ezzel olyan dolgokat kompenzál ami hiányzik neki.Ha randi helyett netezik akkor elgondolkodhatsz azon hogy te mit csinálsz rosszul és mikor kezdődött.Ha egy virtuális világ számára vonzóbb mint te akkor biztos nincs a helyén valami.Én is sokat netezek de egy csábító mosolynak nem bírok ellenállni pedig 20 éves házasságban élek.
2013. dec. 12. 13:23
14/21 anonim válasza:
A párod mindössze ingerszegény környezetben él.
2013. dec. 12. 19:33
15/21 SimkoL válasza:
Dugni nem próbáltatok ?
2013. dec. 12. 19:47
16/21 A kérdező kommentje:
13-as! Én vagyok a hibás, mert 32 évesen non-stop a gép előtt ül? Gondolkodj már még mielőtt hüly.eséget írsz! Megismerkedésünk előtt is ezeket csinálta. Én bármit bevethetek, de neki a gép és a net fontosabb!
2013. dec. 13. 11:19
17/21 anonim válasza:
Kerdezo, nem kellene igy raformedni a valaszolokra, meg ha nem is ertesz egyet vele. Szerintem sincs igaza, de azert elgondolkodtato amit ir, megpedig, hogy lehet, hogy az segit ha te adsz bele 110%-ot, hogy megforditsd. Ha nem megy, vagy nem akarszod ezt bevallalni, akkor ott kell hagyni es kesz.
2013. dec. 13. 11:58
18/21 A kérdező kommentje:
én mindent megpróbáltam, megváltoztatni senkit nem akarok, de szerintem 32 évesen ez nem állapot. sem az, hogy szinte aszerint kell élnem már nekem is, ahogy éppen a netfüggősége diktálja, szeretem őt, de ezzel nem fogom magamat is tönkre tenni, mert csak az idegeimmel játszik. Örül, hogy végre talált magának normális nőt, de nem éppen úgy viselkedik... mikor mondom neki, hogy hagyja abba egy kicsit, agresszívan válaszol, hogy még egy kicsit, és a még egy kicsiből órák telnek el...
2013. dec. 13. 12:01
19/21 anonim válasza:
13-as vagyok.
Mindenkinek fáj ha a hibáit górcső alá veszik nem is tudom hogy egy ilyen kérdésnél mit vártál.Ha ilyen volt akkor is amikor megismerkedtetek és akkor tetszett neked ez most mi a gondod vele? Ha úgy gondolod hogy nem te vagy a hibás hogy nem tudod egy kis romantikára csalni teszteld le.
Valamelyik csinos barátnőddel beszéld meg hogy hívja randira.Ha elmegy akkor veled van gond,nem érdekled eléggé.Nem is értem hogy egy pár miért van együtt ha nem érzik jól magukat megszokásból?Minden kapcsolat kompromisszumokra épül és addig működik amíg ez nem terhes egyik félnek sem.
Ha a kacsa nem tud úszni nem a víz a hülye.
2013. dec. 13. 15:21
20/21 anonim válasza:
Ha mindent megpróbáltál,akkor marad a lapát verzió.Vagy megszoksz,vagy megszöksz.Ha annyira kocka,akkor maximum előfizet egy magasabb letöltési sebességű Netre.:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!