Miért tagadja hogy ő kocka, netfüggő?
Jajj emberek mit problémáztok a helyesíráson folyton, ez most nem a szokásos 12éves menő vagyok, szóval nem írok le semmit helyesen példa, ne legyetek már nyelvtan nácik.
Azért tagadja, mert nincs önkritikája és másoktól se fogad el. A tesóm is ilyen, napi 12órát gépezik, de ha azt mondom neki számítógépmániás akkor megsértődik.
A kocka egyébként a leírtakból nem következik. Az egy sokkal szűkebb réteget fed le, akármennyire is sokaknak menő lett magukra húzni a jelzőt.
A netfüggést azt eltudom képzelni, de azt a témát meg ne úgy közelítsd meg, hogy megvádolod valamivel, hanem inkább beszélsz vele arról, hogy kevésnek tartod a vele töltött időt.
Én tudom hogy függő vagyok, olyannyira, hogy még a számláim is elkapták.
Ha nem "gépezek" akkor a számlák csak halmozódnak... :-)
Na'h, de a legtöbben nem is veszik észre.
Csak megnézem mit írt ki XY, válaszolok neki, keresek valami filmet estére, hopp írt a másik haver, neki is válaszolok... és végén eltelt 8-10 óra.
Én hiába vagyok gép előtt 16 órát (8 órát csak azért nem mert alszok), nem játszok (maximum valamelyik alap kártyajátékkal), nem facebook -ozok (csak a chat alkalmazás megy, hogy asszony tudjon írni ingyen tesójáról), általában programok, üzleti szoftverek, weboldalak kódolásával foglalkozom.
akinek ez hobbi szinten szenvedélye, az mehet anonim internet elvonóra. :-)
igazából nem sokat tehetsz.
ha fiatal (20-25 éves) akkor még kinőheti, persze kell a segítség, rávezetés.
ha megpróbálod elválasztani a szenvedélyétől, inkább a szenvedély mellet dönt.
(ez igaz bármely szenvedély betegségre)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!