Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan vagy honnan tanultátok...

Hogyan vagy honnan tanultátok meg a pc-t kezelni?

Figyelt kérdés
Pl:ha el romlik valami akkor pár pillanat alatt meg csinálkjátok,windows újra telepítése fejből,bármien program formázása-telepítése-törlése.
2009. nov. 23. 21:17
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Volt fejebb egy be jegyzés egy másik kérdésről szeretném hogy ha azt meg keresnétek és válaszolnátok rá.
2009. nov. 23. 21:58
 12/21 anonim ***** válasza:
Én először megtanultam írni. Aztán a többi jött a borsófőzelékkel.
2009. nov. 23. 22:42
 13/21 anonim ***** válasza:
"Először vala a Word és az MS-DOS, aztán jöve a Windows és a levelezők, 2000-től a munkahelyi net és minden (Power Point, adatbázis stb.). Aztán jöve az újrakezdés otthoni géppel, a netes fórumokról és a rendszergazdi havertól". De a legtöbbet magam kísérleteztem ki. Autodidakta módon.
2009. nov. 23. 22:47
 14/21 anonim ***** válasza:
Én ugyan még nem nagyon merek a gépbe belenyúlni (csak kifújom a port), de progik letöltése, telepítése, beállítása futtattása mind jöhet. Másoknak is tudok segíteni.
2009. nov. 23. 22:49
 15/21 A kérdező kommentje:
De a Windowsot is újratelepíteni úgy csináltátok ,hogy el keztétek aztán meg legyen ami legyen?
2009. nov. 24. 08:05
 16/21 anonim ***** válasza:
Nekem volt egy kis segítségem az elején, aztán kicsit jobban ráállt az agyam a dolgokra. Persze sok gyakorlás kellett. Telepítéssel kapcsolatban ez egy elég jó leírás [link] ...
2009. nov. 24. 08:14
 17/21 anonim ***** válasza:
1996-ban kaptam az első 80386-os gépemet. Az első dolgom volt, hogy szétszedtem darabjaira, és megnéztem mi morog a maciban. Ja, persze előtte olvasgattam szakirodalmakat, de gépet még nem láttam. Na, ott és akkor kezdődött minden...
2009. nov. 24. 12:00
 18/21 anonim ***** válasza:
A gyerekeimtől az alapokat, a többit innen-onnan szedtem össze.
2009. nov. 24. 16:05
 19/21 anonim ***** válasza:

Én 3 éves korom óta gépezek, 7 évesen csináltam először DCHUBOT, 8 évesen saját HTML-ben megírt honlapot, 9 évesen elkezdtem programozni Visual Basicben, aztán Delphiben, 15 évesen (most is annyi vagyok) először raktam össze teljesen darabakból (mármint vettem új gépet darabokban).

A ráfordított idő a kulcs! És nem játszok a gépen, tehát úgy számold ki a gép előtt töltött aktív időt!

2009. nov. 26. 20:33
 20/21 anonim ***** válasza:
a mostani fiatalok általában a suliban tanulják számítástechnikai órákon. viszont az idősebb emberkék az orosz nyelvet tanúlták a suliba mert az KÖTELEZŐ volt még a rendszer váltás előtt. úgyhogy kedves válaszadók ezt szemelőtt tartva lehet hogy a "tisztelt" érdeklődő az idősebb korosztályhoz tartozik , és megérdemelné a segítő válaszokat pl: vannak számítógépes tanfolyamok ..stb...- de ha az érdeklődő halmozottan hátrányos helyzetű fiatal aki még 16-évesen is az általános iskola másodok osztályába jár -annak hiába is magyarázzátok - reménytelen.
2009. dec. 10. 19:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!