Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan vagy honnan tanultátok...

Hogyan vagy honnan tanultátok meg a pc-t kezelni?

Figyelt kérdés
Pl:ha el romlik valami akkor pár pillanat alatt meg csinálkjátok,windows újra telepítése fejből,bármien program formázása-telepítése-törlése.
2009. nov. 23. 21:17
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Én pl. autodidakta módon. Miben kell segíteni?
2009. nov. 23. 21:25
 2/21 A kérdező kommentje:
Micsoda???Nem kell segíteni csak én is akarok mindent tudni ,hogy ne keljen számtástechnikai boltba járnom megszereltettni a gépem.
2009. nov. 23. 21:26
 3/21 A kérdező kommentje:

Am de van még is(azt is én írtam).

Ennél a címszónál találjátok meg.:

Most kapcsoltam be a gépem és egy játék elindításakor le fagyott. Újra indítottam és amikor meg néztem a total commandert ...

2009. nov. 23. 21:28
 4/21 anonim ***** válasza:
Magamtól fedeztem fel mindent.
2009. nov. 23. 21:28
 5/21 A kérdező kommentje:
Hát az a baj ,hogy ha én meg nézek valamit(meg próbálok valamit)annak mindig rossz vége lessz és azt senki nem tudja akkor már meg javítni.Meg az is baj ,hogy ezt a gépet többen használjuk és ha valami gond van akkor úgy is ki derül ,hogy én voltam.Ha lenne egy laptopom akkor mindent meg tudnák csinálni.Vagy majd suli számtek órán xD
2009. nov. 23. 21:37
 6/21 anonim ***** válasza:
Én is magamtól. Annyira, hogy kívülről vágom a Windows XP telepítő kulcsát. :D Párszor már volt dolgom vele.
2009. nov. 23. 21:40
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Idő kell hozzá.. Én is autodidakta módon tanultam meg mindent és most már elég jól értek szinte mindenhez.. Programok telepítése, Windows újratelepítés stb. Pedig csaj vagyok! :D
2009. nov. 23. 21:40
 8/21 A kérdező kommentje:
mi az az autodidakta?
2009. nov. 23. 21:49
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Egek. Önképző. :D
2009. nov. 23. 21:53
 10/21 anonim ***** válasza:
75%
Azt jelenti, hogy saját magától tanulta meg. Egyébként én is így tanultam meg, és szerintem a felhasználók nagy része is így tette.
2009. nov. 23. 21:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!