Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ez hogy lehet a tablet a...

Berni5 kérdése:

Ez hogy lehet a tablet a hibás vagy én nem állítok be mindent?

Figyelt kérdés
Be állítom a tabletet az időt és vagy nem meggy tovább vagy el ugrik pl ha én be állítóm 14:00 órára el mentem és egy óra mula 20 órát mutat

2013. dec. 11. 16:12
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha egy típust is írtál volna pontosabb lennék:

[link]

2013. dec. 11. 16:43
 2/5 A kérdező kommentje:
My audio 7
2013. dec. 11. 18:23
 3/5 anonim ***** válasza:

Ezt találtam neked fórumokon.

"

Üdv! Olvasgattam a különböző fórumokat ( szintén megoldást keresve... ), és láttam sokan panaszkodnak az óra hibára MyAudio Series 7 704O tablet-nél, de a megoldást még nem találták meg.

A megoldás a következő:

-Regisztráljatok be itt egy MyID-t: [link]

-Visszaigazoló e-mailben erősítsétek meg a regisztrációt.

-Lépjetek ide: [link] /firmwarek/Series-7-704O/

-Itt megtaláljátok a legújabb firmware-t, a telepítőszoftvert és a használati útmutatót.

-Frissítsétek a tabletet az új firmware-re és már jó az óra! Az első indulás kissé lassan megy majd...

FIGYELEM! Frissítés előtt mentsetek minden fontos adatot, mert minden el fog veszni ami a tableten volt!

Megjegyzés: Szerintem hibás a leírása a telepítőhöz mellékelt PDF-ekben. Nálam Win7 64bit alatt csak a csatlakoztatott Tablet bekapcsolt állapotában telepítette a PC a szükséges drivereket, a leírásban pedig kikapcsolt állapotot írnak nyomva tartott hangerő gombbal, sőt emlékeim szerint a frissítés is bekapcsolva valósult meg. Jó játék volt mire rájöttem, hogy a gyári tutorial szívat... Amíg a driver nem települt hiába látja a telepítő szoftver a tabletet, nem tudja frissíteni!"

2013. dec. 11. 20:28
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen én is meg talàltam ezt de kőszi és am én meg talàltam a mególdàst
2013. dec. 11. 20:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha esetleg velünk is megosztanád az alternatívát sok emberen segítenél a jövőben.
2013. dec. 12. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!