Ez hogy lehet a tablet a hibás vagy én nem állítok be mindent?
Ha egy típust is írtál volna pontosabb lennék:
Ezt találtam neked fórumokon.
"
Üdv! Olvasgattam a különböző fórumokat ( szintén megoldást keresve... ), és láttam sokan panaszkodnak az óra hibára MyAudio Series 7 704O tablet-nél, de a megoldást még nem találták meg.
A megoldás a következő:
-Regisztráljatok be itt egy MyID-t: [link]
-Visszaigazoló e-mailben erősítsétek meg a regisztrációt.
-Lépjetek ide: [link] /firmwarek/Series-7-704O/
-Itt megtaláljátok a legújabb firmware-t, a telepítőszoftvert és a használati útmutatót.
-Frissítsétek a tabletet az új firmware-re és már jó az óra! Az első indulás kissé lassan megy majd...
FIGYELEM! Frissítés előtt mentsetek minden fontos adatot, mert minden el fog veszni ami a tableten volt!
Megjegyzés: Szerintem hibás a leírása a telepítőhöz mellékelt PDF-ekben. Nálam Win7 64bit alatt csak a csatlakoztatott Tablet bekapcsolt állapotában telepítette a PC a szükséges drivereket, a leírásban pedig kikapcsolt állapotot írnak nyomva tartott hangerő gombbal, sőt emlékeim szerint a frissítés is bekapcsolva valósult meg. Jó játék volt mire rájöttem, hogy a gyári tutorial szívat... Amíg a driver nem települt hiába látja a telepítő szoftver a tabletet, nem tudja frissíteni!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!